Acasă Comunicat de presă Jandarmii montani în acțiune de ecologizare pentru un munte mai curat al...

Jandarmii montani în acțiune de ecologizare pentru un munte mai curat al generațiilor viitoare

32
0

Jandarmii montani dâmbovițeni au desfășurat astăzi, 5 octombrie a.c., o acţiune de ecologizare în zonele Zănoaga și Cheile Zănoagei Mici din Munții Bucegi, în cadrul campaniei “Munții nu sunt de gunoaie! Hai să le redăm culoarea!”
Activitatea s-a desfășurat în contextul celebrării Zilei Jandarmeriei Montane, care aniversează 22 de ani de la înființarea primei structuri în cadrul Jandarmeriei Române.
Prin participarea la această acțiune, jandarmii montani au dorit să protejeze natura și să contribuie la refacerea ecosistemului, dovedind că sunt alături de comunitate nu doar pe timpul executării misiunilor.


“Munții nu sunt de gunoaie! Hai să le redăm culoarea!” este un proiect de implicare socială inițiat la nivel național, ce are ca scop responsabilizarea cetăţenilor cu privire la gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu, ecologizarea arealelor naturale/ ariilor protejate din zona montană.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedent”Deciziile mele” – temă de reflecție pentru elevii din Moreni, în cadrul unei activități preventive a polițiștilor
Articolul următorI. T. M. Dâmbovița a organizat cu succes conferința online „Securitatea și sănătatea în muncă, în era digitală”