Acasă Comunicat de presă Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”

Jandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”

8
0

Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița vor fi prezente vineri, 10 mai a.c., în mai multe localități din județ, unde se vor desfăşura manifestări religioase prilejuite de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”.
Jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în zona lăcaşurilor de cult unde se vor oficia slujbe religioase, respectiv la Mănăstirea Nucet, Schitul Ialomicioarei din Masivul Montan Bucegi, Biserica „Oborul Vechi” din municipiul Târgoviște și Mănăstirea Pătroaia, care poartă hramul „Izvorul Tămăduirii”. Totodată, jandarmii vor fi în mijlocul cetățenilor și la activitățile cultural-artistice organizate de „Ziua Comunei Nucet”.
Principala misiune a jandarmilor, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței tuturor participanților, precum și prevenirea și combaterea faptelor de natură antisocială.

Pentru evitarea unor incidente nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă cetăţenlor care vor participa la manifestările publice următoarele:
– să respecte indicaţiile jandarmilor și ale organizatorilor pe timpul derulării evenimentelor;
– să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– să acorde atenție copiilor pentru a nu exista riscul de a se rătăci în mulțime;
– să evite zonele aglomerate, pretabile creării unor busculade;
– să solicite sprijinul jandarmilor aflați în misiune, ori de câte ori sesizează fapte ce pot afecta siguranţa publică.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Foto : Arhiva Jandarmeriei Dâmbovița

Articolul precedentPe 9 mai, cu ocazia Zilei Europei, elevii târgovișteni pregătesc un sincron în Piața Tricolorului din municipiu
Articolul următor90 de bilete de tratament pentru pensionarii dâmbovițeni în seria a 7-a din acest an, cu plecarea între 25 și 29 mai!