Acasă Anunț important 90 de bilete de tratament pentru pensionarii dâmbovițeni în seria a 7-a...

90 de bilete de tratament pentru pensionarii dâmbovițeni în seria a 7-a din acest an, cu plecarea între 25 și 29 mai!

9
0

Pentru seria a 7-a din acest an, cu date de plecare în perioada 25 mai – 29 mai 2024, Casei de Pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 90 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Sărata Monteoru, Pucioasa, Covasna, Olănești, Amara, Neptun, Techirghiol, Mangalia. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul instituției noastre.

Eliberarea biletelor se face în perioada 09 – 17 mai 2024, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii martie/2023 și recomandarea medicală.

Foto: Sebitoriale

Articolul precedentJandarmii dâmbovițeni vor fi în mijlocul cetățenilor de sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii”
Articolul următorÎn baza de date a AJOFM Dâmbovița, sunt înregistrate astăzi 473 de posturi vacante, 309 locuri de muncă locale și 164 în Spațiul Economic European!