Acasă Comunicat de presă Jandarmii dâmbovițeni aproape de elevii din “Tabăra Veteranilor”

Jandarmii dâmbovițeni aproape de elevii din “Tabăra Veteranilor”

109
0

Jandarmii dâmbovițeni au răspuns invitației Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) și au participat sâmbătă, 30 septembrie a.c., în mijlocul elevilor aflați în “Tabăra Veteranilor” organizată la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani din comuna Aninoasa.

La activitate a participat și Sat, partenerul patruped al jandarmilor în misiuni, care a efectuat câteva exerciții de disciplină alături de conductorul său, plutonier major Cătălin Maican.

Într-un mediu natural, în imediata vecinătate a Mănăstirii Dealu, au fost organizate pentru cei 30 de elevi de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Pucioasa, ateliere cu caracter educativ, unde jandarmii le-au prezentat aspecte referitoare la principalele atribuții și misiuni ale Jandarmeriei Române.

Pe durata activităților jandarmii au discutat și aspecte privind prevenirea violenței la școală și în comunitate, despre regulile minime de autoprotecție, dar și cum să se protejeze de pericolele ce pot apărea pe timpul folosirii rețelelor de socializare.

“Cadeții” din tabăra AMVVD s-au putut familiariza cu o parte din materialele și mijloacele speciale folosite de jandarmii dâmbovițeni pe timpul desfășurării misiunilor din responsabilitate.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedent„Pedagogia – de la clasici la contemporani”, program dedicat Zilei Mondiale a Educaţiei, la Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” din Târgoviște
Articolul următorCursuri de calificare gratuite în luna octombrie pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă