Acasă Poliția informează! IPJ Dâmbovița scoate la concurs 4 posturi în cadrul Biroului pentru Protecția...

IPJ Dâmbovița scoate la concurs 4 posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor

56
0

COMUNICAT DE PRESĂ

Posturi scoase la concurs, în vederea încadrării de personal din sursă externă, pentru Poliția Protecția Animalelor

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița organizează concurs, cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, o funcție fiind de ofițer de poliție și trei de agenți de poliție.

De asemenea, I.P.J. Dâmbovița  recrutează din sursă externă candidați în vederea ocupării a două posturi de ofițer (medic veterinar), concurs organizat la nivelul I.G.P.R..

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierile se fac online, în perioada 18-28 decembrie 2020, pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa disponibilă în anunțul de concurs.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Dâmbovița, se pot obține consultând pagina de internet I.P.J. Dâmbovița, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând  adresa

https://db.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând adresa 

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.