Acasă Poliția informează! 155 de amenzi pentru neportul măștii de protecție au fost date în...

155 de amenzi pentru neportul măștii de protecție au fost date în prima zi a săptămânii

114
0

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție

La data de 21 decembrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Dâmbovița, polițiștii dâmbovițeni, împreună cu celelalte structuri teritoriale, au desfăşurat noi acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, polițiștii au legitimat 2.802  persoane si au efectuat verificări la 198 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 28 de operatori autorizați/transportatori.

Totodată, polițiștii au fost prezenți pe principalele drumuri publice, unde au controlat 308 mijloace de transport, 121 dintre aceste autovehicule fiind destinate transportului public în comun..

Pentru nerespectarea măsurilor impuse, respectiv pentru neportul măștii de protecție, au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.500 de lei, iar pentru încălcarea restricțiilor privind deplasările în intervalul orar 23:00-05:00, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 3.500 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normele de igienă și de conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică şi să poarte masca de protecţie, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

De asemenea, vă reamintim de linia TELVERDE – 0800 800 165, la care puteți sesiza abaterile de la normele legale în vigoare.

Articolul precedentIPJ Dâmbovița scoate la concurs 4 posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor
Articolul următorCJD a premiat elevii cu rezultate la etapele județene ale olimpiadelor și concursurilor desfășurate în anul școlar 2019-2020