Acasă Comunicat de presă Investiții în infrastructura rutieră de la Vlădeni și Valea Lungă

Investiții în infrastructura rutieră de la Vlădeni și Valea Lungă

136
0
Prefectura Dâmbovița

COMUNICAT DE PRESĂ

    Două noi contracte de lucrări, încheiate în data de 9 iulie 2020

         Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat, ieri, 9 iulie 2020, contractele de lucrări aferente a două obiective, ce vor fi finanțate în asociere cu unitățile administrativ-teritoriale Vlădeni și Valea Lungă.

         Este vorba despre „Execuție asfaltare 2,32 km drumuri în comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița”, proiect în valoare de 1.515.101,84 lei, și „Reabilitare drumuri comunale pe lungimea de 2 km în comuna Vlădeni, județul Dâmbovița”, obiectiv a cărui valoare totală este de 1.919.191,86 lei.

         Contractele încheiate cuprind atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor. Contribuția Consiliului Județean Dâmbovița la realizarea obiectivelor amintite este de 50% pentru fiecare dintre acestea.

         În perioada imediat următoare, administrațiile locale ale celor două localități vor emite ordinele de începere a prestării serviciilor de proiectare, urmând ca, după finalizarea întocmirii documentațiilor și emiterea autorizațiilor de construire, să fie emis ordinul comun pentru începerea execuției lucrărilor. Termenul de finalizare pentru cele două obiective este de 12 luni.

         Potrivit informărilor transmise de către unitățile administrativ-teritoriale cu care Consiliul Județean Dâmbovița a încheiat contracte de asociere în intervalul 2019 – 2020, în perioada următoare se vor finaliza procedurile de achiziție publică și se vor semna și alte contracte de lucrări.

                              Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul precedentDSP Dâmbovița, apel de ultimă oră către populația județului!
Articolul următorEpidemia ia avânt: 592 noi cazuri de îmbolnăvire în țară!