Acasă Primăria Târgoviște Investiții de 240 de milioane de euro în dezvoltarea Târgoviștei! 21 de...

Investiții de 240 de milioane de euro în dezvoltarea Târgoviștei! 21 de proiecte finalizate și recepționate în 2022, alte 71 în diverse etape de derulare!

161
0

La fel ca în fiecare an, primarul municipiului Târgoviște, jr. Cristian Daniel Stan, și-a prezentat bilanțul de sfârșit de an în cadrul unei conferințe de presă. Alături de viceprimarii, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și de city-managerul, Gabriel Boriga, primarul Târgoviștei s-a arătat încrezător în dezvoltarea și modernizarea municipiului: ”Vom continua transformarea municipiului Târgoviște. Le mulțumesc colegilor din executivul Primăriei Municipiului Târgoviște, viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city manager Gabriel Boriga. Depunem eforturi ca să modernizăm acest oraș, iar eu pot să vă asigur că facem tot ce depinde de noi. Poate alții fac mai bine, poate nu, dar vă pot asigura de buna noastră credință. Le mulțumesc și târgoviștenilor pentru faptul că suntem o echipă și le transmit să fie sănătoși, să aibă parte de sărbători fericite alături de cei dragi și anul care vine să fie mai bun pentru toată lumea”!

Primarul Cristian Daniel Stan a prezentat succint situația investițiilor realizate, fiind recepționate nu mai puțin de 21 de proiecte, precum și a celor aflate în derulare, peste 70 de proiecte ajunse în diferite stadii de implementare, cu o valoare totală de 240 de milioane de euro:

”21 de investiții recepționate anul acesta (reabilitare Parcul Mitropoliei, reabilitare Șoseaua Găești, reabilitare, modernizare, extindere, dotare Școala Gimnazială „Matei Basarab”, sistemul modern de iluminat public, etc.), 71 de proiecte în curs și 1.185.623.646,01 𝐥𝐞𝐢 (𝐚𝐩𝐫𝐨𝐚𝐩𝐞 240.000.000 𝐞𝐮𝐫𝐨), valoarea investițiilor record aflate în derulare, în diferite etape, la nivelul municipiului Târgoviște!

Școli, grădinițe, creșe, străzi, parcuri, baze sportive (inclusiv stadion), autobuze, infrastructura de transport (inclusiv stații noi de călători, autogări, coridoare de transport), eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor menajere, reprezintă numai câteva dintre obiectivele de investiții în curs și care transformă în fiecare zi orașul nostru!

De remarcat că aproximativ 85% dintre proiecte se realizează cu fonduri nerambursabile, în principal europene, dar și cu bani atrași prin diferitele programe de finanțare gestionate de către Guvernul României!

Dezvoltarea municipiului Târgoviște va continua!

Sărbători cu sănătate, cu liniște și un an nou mai bun!

Articolul precedentJandarmii dâmbovițeni au în atenție meciul internațional de volei feminin dintre CSM Târgoviște și Chemik Police din Polonia
Articolul următorProgramul muzeelor din cadrul C.N.M. Curtea Domnească Târgoviște în perioada Crăciunului și a Anului Nou