Acasă Epidemie coronavirus Incredibil! 84 dâmbovițeni confirmați cu conoravirus sunt liberi să răspândească virusul!

Incredibil! 84 dâmbovițeni confirmați cu conoravirus sunt liberi să răspândească virusul!

184
0

Dragi cititori, noi transcriem mai jos, cuvânt cu cuvânt, literă cu literă, gratuit, așa cum am făcut-o în fiecare zi de la debutul epidemiei de coronavirus, Buletinul de presă oficial privind situația zilei în Dâmbovița. De data aceasta nu poți să nu te cutremuri atât pentru cele încă 4 decese ale unor dâmbovițeni ce fuseseră confirmați cu coronavirus, cât și pentru anunțul sec privind cei 25 dâmbovițeni purtători de Covid 19 ce au fost externați la cerere, cărora li s-au adăugat încă 59 confirmați cu Covid 19, dar care refuză internarea. Un total de 84 de persoane purtătoare ale celui mai temut virus al momentului, care a făcut ravagii pe toată planeta, se plimbă pur și simplu, libere, printre noi, fiind ”libere” să răspândească epidemia pe care toată lumea o vrea eradicată. Manipularea și-a făcut efectul, instituții care ar fi trebuit să ne protejeze se poate spune că ne-au abandonat, acum suntem chiar pe cont propriu și trebuie să ne protejăm singuri sănătatea, chiar viața! Nu sunt vorbe mari, ci doar constatări ale celor mulți care vor să trăiască, care au destulă minte să nu creadă toate aberațiile pseudoștiințifice revărsate chiar de la tribune de partid și de stat, din păcate. Fiți precauți, purtați masca de protecție, spălați-vă des pe mâini, respectați recomandările medicilor! Se cheltuie sume enorme ca să fiți informați și ca să știți cum să vă feriți de pericolul infectării cu coronavirus. Citiți recomandările, ascultați îndemnurile unor oameni care luptă pentru sănătatea voastră! Suntem la un pas de dezastru și numai de noi toți depinde dacă îl evităm sau ne grăbim spre el!

Aveți, mai jos, Buletinul de presă de azi, cu anunțul năucitor că 84 conjudețeni ai noștri știu că au coronavirus, dar nu vor să stea în spital, pentru a fi îngrijiți în cazul în care vor avea simptomele bolii, ci au ales să plece acasă!

BULETIN DE PRESĂ – 09.07.2020

În ultimele 24 de ore, 285 de polițisti din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 123 de polițiști locali, au continuat să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică.

Astfel, au fost desfășurate acțiuni punctuale în cadrul cărora 20 de societăți comerciale au fost controlate și 269 de persoane legitimate.

Totodată, la nivelul județului Dâmbovița, continuă activitățile în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • persoane confirmate cu COVID-19: 822 (66 persoane astăzi)
  • persoane vindecate: 357
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 32
  • persoane confirmate care refuză internarea: 59
  • persoane confirmate externate la solicitare: 25.

În ultimele 24 de ore, au fost executate 18 misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport precum și pentru transportul de materiale sanitare.

De asemenea, reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au executat 4 misiuni privind transportul persoanelor confirmate cu COVID-19 la unitățile spitalicești și prelevarea de probe biologice.

            Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

            Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentPrecizări ale DSP Dâmbovița privind situația de la Țuicani
Articolul următorDSP Dâmbovița, apel de ultimă oră către populația județului!