Acasă Vești bune Începând de azi, publicitate gratuită pentru firme locale

Începând de azi, publicitate gratuită pentru firme locale

12358
0
Gratuit publicitate www.sebitoriale.ro

Proiectul Sebitoriale, www.sebitoriale.ro, editat de SC Sebitorial Press SRL din Târgoviște, merge mai departe și se adaptează din mers condițiilor noi create de pandemia de coronavirus. Am renunțat la pagina Pro și Contra, unde propuneam dezbateri pe subiecte de larg interes, înlocuind-o cu o pagină unică în presa online românească, Totul va fi bine! Aici este acum locul știrilor și reportajelor despre epidemia de coronavirus, despre măsurile luate de autoritățile naționale, județene și locale, dar și despre și cum se adaptează societatea dâmbovițeană la noile condiții de viață: restricții de circulație, cursuri școlare întrerupte, o mulțime de magazine închise, program special al unor magazine, măriri de prețuri, deficiențe de aprovizionare, dar și deficiențe de comunicare instituțională, cam multe, din păcate. Și pentru că o vreme nu va mai fi timp pentru turism, am decis să renunțăm la pagina Vizitează Târgoviștea, proiect unic, de asemenea, care avea ca scop promovarea gratuită a turismului local. Târgoviștea rămâne cel mai iubit oraș din lume și merită să fie vizitat de turiști din toate zările pământului, dar… nu acum!

Lucrăm cu vorbe dar știm și ce înseamnă faptele. Așa că, iată ce am pregătit pentru târgovișteni, dâmbovițeni și nu numai: o frumoasă pagină a ziarului nostru se va numi, începând de azi, Târgoviștea merge mai departe! Aici vor fi știri, interviuri, reportaje, despre firmele locale, sau filialele locale ale unor firme mai mari, care merg mai departe, în ciuda vicisitudinilor, despre întreprinzătorii târgovișteni și dâmbovițeni care se adaptează situației de criză și își continuă activitatea și acum, și, mai ales, despre cei care au sărit deja în ajutorul semenilor lor, donând bani, alimente sau echipamente, sau producând, de exemplu, măști de protecție și viziere, atât de necesare acum.

Și asta nu e tot, vorba reclamei! Pentru că ar fi de folos și pentru că trebuie, pentru că vrem și pentru că putem, începând de astăzi, 31 martie 2020, punem la dispoziție GRATUIT, da ați citit bine, GRATUIT, până la data de 31 mai 2020, spațiu publicitar oricărei firme dâmbovițene, sau care are activitate în județul nostru, ale cărei produse sau servicii sunt de folos concetățenilor noștri în aceste momente de criză. Livrările la domiciliu, cursurile online, sau orice alte produse sau servicii de care aveți mare nevoie acum vor avea publicitate GRATUITĂ în ziarul dâmbovițean exclusiv online www.sebitoriale.ro. Doritorii ne pot contacta la adresele de email contact@sebitoriale.ro sau sebastian.nita@gmail.com, sau la numerele de telefon 0770475533 sau 0723442215. Ne rezervăm dreptul de a selecta publicitatea care va fi găzduită în ziarul nostru, modul și locul de amplasare al bannerelor sau articolelor publicitare, dar, atenție, nu cerem nici un ban pentru asta! E un foarte mic efort din partea noastră, care sperăm să vă fie de folos vouă, cititorilor noștri.

Totul va fi bine!

Articolul precedentÎn județul Dâmbovița, situația pare sub control
Articolul următorProducătorii locali au grup pe Facebook: ”Piața Chindia”