Acasă Sebitorial Încă un ziar dâmbovițean? De ce?

Încă un ziar dâmbovițean? De ce?

157
0

Pentru că sunt o mulțime de subiecte din viața cotidiană locală sau chiar națională care nu ajung reportaje, nici măcar știri, deși te-ar interesa și pe tine și pe cunoscuții tăi.

Pentru că sunt și pe meleagurile noastre dâmbovițene o mulțime de oameni care fac lucruri meritorii, dar care nu apar în presă niciodată, din proprie modestie, sau pentru că nu îi întreabă nimeni despre realizările lor.

Pentru că sunt o mulțime de cauze care merită să aibă un suport online puternic, credibil și dedicat lor, dar care nu-și găsesc loc pe agenda media. Discriminarea elevilor cu dizabilități din învățământul de masă este un exemplu trist, dar este practicată și în Târgoviște, nu numai în alte zone din țară!

Pentru că sunt uneori mai multe de spus despre subiecte ce par epuizate de mass media, detalii noi, interpretări noi, dezvăluiri sau descoperiri de ultim moment.

Pentru că sunt de multe ori idei care merită să fie propuse opiniei publice, din care nu uita că faci parte.

Pentru că te interesează și alte interpretări ale evenimentelor importante decât cele oficiale, cu care nu ești mereu de acord.

Pentru că dreptul la opinie, garantat de Constituția României prin Articolul 30 – Libertatea de exprimare, trebuie utilizat cu răspundere și merită să fie oferit celor care au ceva de spus.

Pentru că e nevoie de un loc unde să se poată dezbate decent subiectele care te interesează, dar și pentru că e plictisitor, inutil și contraproductiv să citești în loc de articole de presă adevărate, proaspete, clare și interesante, numai comunicate de presă și știri seci, prefabricate, scrise din poziția ghiocelului.

Mai sunt probabil și alte motive, dar cu siguranță acestea sunt suficiente pentru ne provoca să le transformăm într-o adevărată Misiune a ziarului nostru, www.sebitoriale.ro.

Citește-ne zilnic, pune-ne la încercare și îți vom arăta că merită, publicând mereu articole originale, interesante și care să dea plusvaloare timpului tău.

Articolul precedentTreizeci plus… unu!
Articolul următorAi pornit o afacere? Cum o duci spre succes?