Acasă Epidemie coronavirus Încă 52 de cazuri de coronavirus raportate în Dâmbovița azi, dar și...

Încă 52 de cazuri de coronavirus raportate în Dâmbovița azi, dar și două decese!

94
0

BULETIN DE PRESĂ09.10.2020

      Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 4.479 ( 52 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 3.665

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 161 (ultimele 2 decese: femei, cu vârste de 68 ani și 59 ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 712

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 348

          Potrivit Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, referitor la numărul cazurilor de astăzi, precizăm că acestea sunt identificate pe raza a 29 de unități administrativ-teritoriale, 19 dintre aceste fiind cu câte un caz iar 10 între 2 și 15 cazuri.

          În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița au efectuat 11 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 9 misiuni de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 41 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.

          Forţele de ordine din MAI vor fi la datorie pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare acestor instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

            Având în vedere numărul mare de cazuri înregistrate în ultimele zile, solicităm tuturor cetățenilor și agenților economici din județul nostru să respecte cu strictețe si responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială, prevăzute de legislația în vigoare, dar și măsurile instituite prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentLa Spitalul Județean de Urgență Târgoviște se pot acum efectua 8 teste pentru COVID-19 pe oră!
Articolul următorSatul Dobra va intra în carantină! Purtatul măștii a devenit obligatoriu toată săptămâna, între orele 06.00-20.00, în 11 localității dâmbovițene!