Acasă Fără categorie Hai la concert! Dragoș Cantea, Olena Androsiuk și Cezara Fantu te așteaptă...

Hai la concert! Dragoș Cantea, Olena Androsiuk și Cezara Fantu te așteaptă la recitalul „Vocal Nordic Intermezzos”! Invitat special, pianistul Grace Jee Eun Oh!

76
0

Pe data de 18 mai, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură, alături de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Complexul Muzeal Național „Curtea Domnească” Târgoviște organizează un Recital de Cameră.

Astfel, joi, 18 mai, vă așteptăm la Muzeul de Istorie, începând cu ora 17:00, la Recitalul „Vocal Nordic Intermezzos”, suținut de Dragoș Cantea – pian, Olena Androsiuk – soprană și Cezara Fantu – actriță. Invitat special: Grace Jee Eun Oh, pianist.

Programul este unul interdisciplinar, în care este celebrată cooperarea bilaterală româno-norvegiană cu un tribut adus culturii muzicale ucrainene și constă în selecții de lied-uri de Edvard Grieg și Eyvind Alnæs și recitative din Peer Gynt de Henrik Ibsen, precum și din creația lui Mihai Eminescu. De asemenea, programul va cuprinde si elemente surpriză din creația compozitorilor Mykhailo Verykivsky și Mykola Lysenko.

Intrarea este liberă!

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentPeste 300 de persoane selectate în vederea încadrării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
Articolul următorLa Bursa Locurilor de Muncă de azi, Inspectorul șef al ITM Dâmbovița, Marius Lixandru, a discutat cu viitorii salariați despre drepturile și obligațiile pe care le vor avea după angajare!