Acasă Afaceri Fermierii pot depune la APIA Dâmbovița cererile pentru rambursarea diferenței de acciză...

Fermierii pot depune la APIA Dâmbovița cererile pentru rambursarea diferenței de acciză la motorina utilizată în agricultură

64
0

  Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură primeste, in luna octombrie, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură,  trimestrul III  / 2020.

    Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dâmbovița are înregistrați 410 fermieri care au obținut acord favorabil de finanțare pentru ajutorul de stat în anul 2020, potențiali beneficiari ai sprijinului pentru trimestrul III.

  Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă  pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură și a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru.

    Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate  si copiile facturilor de achizitie. 

DIRECTOR EXECUTIV,

Corina  Gârleanu