Acasă Consiliul Local Municipal Târgoviște Elevii și sportivii târgovișteni au fost premiați de municipalitate

Elevii și sportivii târgovișteni au fost premiați de municipalitate

116
0

În ziua cu cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate în Dâmbovița (70), adică vineri, 24 iulie 2020, la Teatrul de Vară din Târgoviște a avut, totuși, loc cea de-a patra ediție a Galei Performanței în Educația Târgovișteană. Organizat de Primăria Târgoviște și Consiliul Local Municipal Târgoviște, evenimentul a avut ca măsuri de siguranță purtarea obligatorie a măștii de protecție și distanțarea între participanți.

Elevii cu 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat au primit o diplomă și o mică sumă în bani, ca ”răsplată” pentru că au învățat. Cârcotașii ar spune că a fost doar o acțiune de imagine a actualului primar, ce va mai candida pentru un nou mandat, în condiții de concurență acerbă, de data aceasta. Elevii cu rezultate deosebite, la fel ca și sportivii cu performanțe deosebite, care au fost și ei, de asemenea, premiați, merită, însă, oricând, aplauzele noastre și aprecierea comunității din care fac parte!

Bravo lor, pentru că au știut să acorde atenția cuvenită învățatului, respectiv, antrenamentelor, și, chiar și în condițiile ”vitrege” generate de epidemia de coronavirus, s-au concentrat pe ceea ce este important, cunoașterea, învățătura, pregătirea pentru competiții, carieră și viață! Succes pe mai departe și să vă împliniți visele cele mai îndrăznețe!

Gala Performanței în Educația Târgovișteană – ediția a 4 a