Acasă Comunicat de presă „Donează sânge! Salvează o viață!”, alături de jandarmii dâmbovițeni

„Donează sânge! Salvează o viață!”, alături de jandarmii dâmbovițeni

23
0

O nouă sesiune a campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Salvează o viață!” s-a desfășurat în zilele de 25 și 26 aprilie a.c., atât la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină, cât și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, cu sprijinul de specialitate al personalului medical.


Susținători frecvenți ai campaniilor umanitate, dar și parteneri fideli ai centrului, 30 de jandarmi dâmbovițeni au donat sânge, iar prin gestul lor altruist au manifestat empatie și solidariate față de oamenii a căror viață depinde de o transfuzie sanguină.


Această acțiune, care a devenit o tradiție la nivelul Jandarmeriei Dâmbovița, face parte din campania inițiată la nivel național de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia și a avut ca scop conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa şi beneficiile donării de sânge, dar mai ales contribuția adusă pentru salvarea unor persoane care au nevoie urgentă de sânge.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedent240 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt disponibile pentru români prin rețeaua EURES
Articolul următorEvaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele trei luni ale anului 2024