Acasă Consiliul Județean Dâmbovița De ieri, Administratorul Public al Județului Dâmbovița este Cristian Avanu

De ieri, Administratorul Public al Județului Dâmbovița este Cristian Avanu

227
0

Ieri seară, tânărul președinte al Consiliului Județean dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat numele noului Administrator Public al județului, ce l-a înlocuit pe domnul Ionuț Săvoiu, fost deputat PSD și actual candidat PSD la Senat – Cristian Avanu, director al LDP Dâmbovița:

”Echipa de la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa este în formulă completă. Ieri, l-am desemnat Administrator Public al Județului pe Cristian Avanu. Este nevoie în această funcție de un om care să cunoască mecanismele de funcționare ale administrației județene și care să facă față tuturor provocărilor acestei demnități.
Ne așteaptă un mandat plin, mai ales că urmează noi linii de finanțare europeane de anul viitor și sunt atât de multe proiecte de dezvoltat în județ.
Spor la treabă și multă putere de muncă!”

Corneliu ștefan, președinte al CJD

Îi urăm și noi succes în importanta funcție publică și sperăm ca județul să se dezvolte cu adevărat în următorii patru ani cu actuala echipă de conducere, încât nivelul de trai al dâmbovițenilor să crească, decalajele dintre bogați și săraci, sau dintre urban și rural să se diminueaze, iar problemele generale sau locale, din diferite comune sau orașe dâmbovițene să-și găsească rezolvarea!

Articolul precedentRuncu, 3,1 cazuri, Produlești, 2,08 cazuri, Ciocănești, 1,7 cazuri, Pietrari, 1,68 cazuri, Ludești, 1,56 cazuri/1000 locuitori
Articolul următorAșa da! Corneliu Ștefan chiar este pus pe treabă! Ieri a fost prezent la Moroeni, la două evenimente, dar apoi a inspectat și stadiul lucrărilor la DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca!