Acasă Comunicat de presă Așa da! Corneliu Ștefan chiar este pus pe treabă! Ieri a fost...

Așa da! Corneliu Ștefan chiar este pus pe treabă! Ieri a fost prezent la Moroeni, la două evenimente, dar apoi a inspectat și stadiul lucrărilor la DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca!

121
0

COMUNICAT DE PRESĂVizită de lucru în Comuna Dobra

          Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, vicepreședintele Luciana Cristea, și administratorul public al județului, Cristian Avanu, au continuat marți, 17 noiembrie 2020, seria vizitelor de lucru în Comuna Dobra, pentru a vedea stadiul lucrărilor la DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, km 16+000 – km 35+350, prevăzute în lotul III al celui mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene.

          Lotul III are lungimea de 19,350 km, valoarea totală contractului de lucrări fiind de 41.662.323,97 lei.

          Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare a rețelei de drumuri din acest lot a fost dat la sfârșitul lunii august a anului în curs, iar, până în prezent, stadiul fizic de realizare a investiției este de aproximativ 17%.

          Lotul III face parte din Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită Județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită Județ Ilfov”, în valoare totală de 212.845.189,34  lei. 

          Până în prezent, s-au executat 5 podețe de tip P2, pe sectorul Băleni -Dobra, 2 podețe tip DN 500 mm, în zona de intravilan a comunei, și tot în această zonă au fost amenjate trotuare de-a lungul unei lungimi de drum de 3 km.

          Reamintim faptul că investiția, finanțată din fonduri europene, presupune modernizarea traseului interjudețean (format din 4 drumuri) pe o lungime de 62,2 km.

          La această vizită de lucru au participat și membrii echipei de implementare a proiectului.

          Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul precedentDe ieri, Administratorul Public al Județului Dâmbovița este Cristian Avanu
Articolul următorCifre mari din nou în țară: 10269 cazuri noi, 1207 reconfirmări, 168 de decese și 1174 pacienți la ATI