Acasă Comunicat de presă De azi, încă 5 comune din Dâmbovița vor avea închise restaurantele, cafenelele...

De azi, încă 5 comune din Dâmbovița vor avea închise restaurantele, cafenelele și jocurile de noroc

112
0

Comunicat de presă

Potrivit informării, din data de 14.09.2020, a Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița privind incidența cumulată a cazurilor, astăzi, 15.09.2020, Președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița – domnul prefect Aurelian Popa a supus dezbaterii, membrilor comitetului, Proiectul de Hotărâre privind menținerea restricțiilor unor activități desfășurate de agenții economici pe raza unor unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița.

Astfel, membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 25 din 15.09.2020, privind menținerea restricțiilor, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum și activităţi ale operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru comunele: Brănești, Butimanu, Glodeni, Niculești, Ocnița.

Restricţionarea se aplică, începând cu data de 16.09.2020 până la data de 22.09.2020, în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 729/2020.

                                                                                               Biroul de presă

Articolul precedentEpidemia de coronavirus nu dă înapoi! Astăzi au fost raportate 22 de noi cazuri în Dâmbovița!
Articolul următorD.S.V.S.A. Dâmbovița, precizări privind focarul de pestă porcină de la Dărmănești