Acasă Anunț important De astăzi, masca de protecție este obligatorie în spații publice și la...

De astăzi, masca de protecție este obligatorie în spații publice și la Pucioasa! Toate detaliile aici!

121
0

Orașul Pucioasa se alătură, de astăzi, 12 octombrie 2020, localităților dâmbovițene în care, din cauză că numărul de cazuri de coronavirus a depășit raportul de 1,5 la 1.000 de locuitori, au fost stabilite măsuri de protecție speciale împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus. Astfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a adoptat ieri HOTĂRÂREA nr. 45/11.10.2020 privind restricţionarea unor activităţi desfăşurate de agenţii economici, precum şi a altor măsuri  în domeniul sănătăţii publice pe raza Oraşului Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Începând de azi, la fel ca și în cazurile precedente ale muncipiilor Târgoviște și Moreni, orașului Titu și comunelor Moţăieni, Crevedia, Ulmi, Ocniţa, Glodeni, RăzvadBezdead și Dobra, în orașul Pucioasa este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile publice, în tot timpul săptămânii, între orele 06.00-20.00. Sunt exceptați de la această regulă numai copiii cu vârsta mai mică de 5 ani. Hotărârea interzice, de asemenea, activitatea cinematografelor și teatrelor și organizarea de spectacole și concerte, precum și activitatea restaurantelor și cafenelelor pe partea de servire clienți în interior, și a operatorilor de jocuri de noroc, pentru ”păcănele”.

Citiți textul integral al Hotărârii nr.45/11/.10.2020 dând click aici și reveniți cât mai des pe ziarul dâmbovițean exclusiv online www.sebitoriale.ro, pentru a afla printre primii evoluția situației privind epidemia de coronavirus în județul Dâmbovița!

TOTUL VA FI BINE!

Articolul precedentÎncă 47 de dâmbovițeni confirmați cu coronavirus în ultimele 24 de ore
Articolul următorAzi începe etapa de probă a Recensământului General Agricol – 109 exploatații agricole din UAT Ulmi selectate!