Acasă Epidemie coronavirus Dâmbovița are 3,2 cazuri /1000 locuitori. Numai azi au fost raportate încă...

Dâmbovița are 3,2 cazuri /1000 locuitori. Numai azi au fost raportate încă 171 de noi cazuri în județ!

108
0

BULETIN DE PRESĂ – 09.11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

•     Persoane testate, de la începutul pandemiei: 24.202

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 7.936 (171 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 5.926

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 253 (ultimele 5 decese: 1 femeie în vârstă de 36 de ani și 4 bărbați cu vârste cuprinse între 47 și 75 de ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 2.083

•     Persoane aflate în carantină instituționalizată: 4

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.516

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 312

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 13 misiuni de către personalul ISU „Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 12 de misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 8 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 43 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 5 misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentContăm pe ei la orice oră din zi și din noapte: ISU “Basarab I” Dâmboviţa își prezintă raportul săptămânal!
Articolul următorȘedință CLM Târgoviște: Monica Ilie și Cătălin Rădulescu vor fi viceprimari și în următorii 4 ani