Acasă Epidemie coronavirus Dâmbovița: 52 noi cazuri de coronavirus raportate azi

Dâmbovița: 52 noi cazuri de coronavirus raportate azi

122
0

BULETIN DE PRESĂ18.09.2020

            În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiștii locali și jandarmii au verificat, în cadrul a 23 de acțiuni, 256 de obiective/locații și au legitimat 1551 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 341 de mijloace de transport, dintre care 118 mijloace de transport public. Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu prevederilor Legii nr. 55/2020.

           Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 19 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești. De asemenea, personalul ISU Dâmbovița a efectuat 6 misiuni de decontaminare iar cel al DSP Dâmbovița o misiune privind transportul de probe biologice.

     Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 3.633 (52 de persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 3.081

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 142

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 532

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 328

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată: 134

           Vor fi desfășurate permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

           Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii  publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentPoliția, alături de elevi pentru a preveni faptele cu violență
Articolul următorConcert caritabil IRINA RIMES, în direct, pe Facebook! Donează și TU!