Acasă Epidemie coronavirus Dâmbovița: 26 noi cazuri de coronavirus și încă un deces!

Dâmbovița: 26 noi cazuri de coronavirus și încă un deces!

195
0

BULETIN DE PRESĂ – 01.07.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 252 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 115 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1660 verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. O persoană din Târgoviște a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, cu amendă în valoare de 1000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Astăzi, 01.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1669 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 16 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 561 persoane
  • persoane vindecate: 282
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 21.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (24 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentPrecizări ale Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița
Articolul următorAmbasadorul Republicii Belarus a vizitat județul Dâmbovița