Acasă Sindicate COS Târgoviște va fi preluat de stat, locurile de muncă vor fi...

COS Târgoviște va fi preluat de stat, locurile de muncă vor fi salvate!

155
0

Combinatul de Oțeluri Speciale din Târgoviște poate evita falimentul în ultimul moment, prin preluarea de către stat. Conform anunțului făcut de liderul Sindicatului Valahia Târgoviște, domnul Nicolae Dragodănescu, pe pagina de Facebook a sindicatului, Ministerul Economiei a identificat soluțiile pentru salvarea locurilor de muncă ce urmau să fie desființate de către actualul proprietar, prin preluarea combinatului de către stat!

Vă redăm mai jos comunicatul integral al liderului Sindicatului Valahia Târgoviște, cu speranța că nu e numai o promisiune cu iz electoral, ci o decizie fermă, care va salva unitatea metalurgică de la desființare și va face ca aproape o mie de salariați să scape de perspectiva  șomajului și să aibă locul de muncă asigurat până la pensie!

Sindicatul Valahia

Informare:

STATUL ROMÂN VA PRELUA COS TÂRGOVIȘTE!

1. Aveți atașat stadiul procedurilor de preluare a COS Târgoviște  de către o societate a Ministerului Economiei, ce se va înființa prin Hotărâre de Guvern!

2. Reprezentanții Ministerului Economiei au identificat soluțiile pentru preluarea de către stat a COS Târgoviște și salvarea locurilor de muncă a salariaților, și personal le mulțumesc în numele tuturor salariaților combinatului!

3. Prioritar în acest moment este menținerea raporturilor de muncă ale salariaților și plata salariilor cu 75%, până la reluarea activității!

4. Sindicatul Valahia va continua demersurile necesare pentru găsirea surselor de finanțare necesare plății salariilor, pana la repornirea activității! 

5. Nu vă pierdeți speranța , fiți uniți și aveți răbdare…..procedurile nu sunt tocmai ușor de realizat !

Urmăriți Ştirile Pro TV din week-end!”

Nicolae Dragodănescu

Sursa: https://www.facebook.com/Info-COS-180979652500481

Articolul precedentFake News despre așa-zise defecțiuni ale sistemului informatic de evidență a persoanelor!
Articolul următorFestivalul promisiunilor s-a încheiat, urmează premierea, la alegerile locale de mâine!