Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița Concertul Vinerea Floriilor a ajuns la a VII-a ediție! Intrarea este liberă!

Concertul Vinerea Floriilor a ajuns la a VII-a ediție! Intrarea este liberă!

79
0

În fiecare an, cu o săptămână înainte de Paște, creștin-ortodocșii sărbătoresc Floriile, sau Intrarea Domnului în Ierusalim.

Pe data de 7 aprilie, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, cu începere de la ora 18:00, spectacolul dedicat Floriilor, ajuns la ediția a VII-a.

Astfel, instrumentiști ai Orchestrei Populare „Chindia”, dirijor Ionuț Dumitrescu, alături de Corul „Valachia Christiana” al Arhiepiscopiei Târgoviștei, dirijor Mihail Vlădăreanu, precum și binecunoscuta solistă Simona Dinescu ne vor introduce în atmosfera specifică Paștelui, cu un program artistic inedit, special conceput pentru acest moment creștin.

Pricesnele vor alterna cu piese cu specific folcloric și în acest fel, preț de câteva ceasuri, toți cei prezenți vor lăsa deoparte grijile de zi cu zi și-și vor îndrepta gândurile către adevărata semnificație a sărbătorii Paștelui:  speranța, renașterea și bucuria.

Intrarea este liberă.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedent„ŞTIU ŞI APLIC” – concurs școlar pe teme de securitate și sănătate în muncă
Articolul următor222 de locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt oferite românilor prin rețeaua EURES