Acasă Primăria Târgoviște Carte de dezvăluiri lansată la Târgoviște: ”Printre sportivi – Acțiunile Securității în...

Carte de dezvăluiri lansată la Târgoviște: ”Printre sportivi – Acțiunile Securității în Problema Sport”

145
0

În a doua zi de sărbătoare a Târgoviștei, în cadrul Zilelor Cetății Târgoviște 2020, Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu” organizat, ca și în anii precedenți, de Biblioteca Județeană în Scuarul Primăriei, a fost scena unor multiple lansări de carte, Editura Eikon din București fiind prima, cu nu mai puțin de zece titluri, care mai de care mai interesante, dar depășită prietenesc de editura Bibliotheca din Târgoviște, cu 13 titluri lansate! Revenind la editura Eikon, de departe, interesul cel mai mare l-a stârnit volumul ”Printre sportivi – Acțiunile Securității în Problema Sport”, de Valentin Vasile, o carte plină de dezvăluiri despre cum se implica temuta Securitate înainte de 1989 în sportul românesc. Mâine, 7 septembrie, și poimâine, 8 septembrie, cât mai este deschis Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu”, o mai găsiți la standul generos al Editurii Eikon, alături de o mulțime de cărți interesante.

Lansarea cărții ”Printre sportivi – Acțiunile Securității în Problema Sport”, de Valentin Vasile

Oferta salonului este, bineînțeles, mai mare, sute de cărți de toate genurile, adevărate comori, cerându-și dreptul de a sta la loc de cinste în biblioteca dumneavoastră personală. Profitați în cele două zile rămase de reducerile de prețuri și de proximitatea Salonului Editorial „Ion Heliade Rădulescu” din Scuarul Primăriei, ca să nu mai fie nevoie să dați comandă online, să mai așteptați câteva zile până când primiți cărțile comandate și să mai plătiți în plus, pentru transport.

Salonul Editorial „Ion Heliade Rădulescu
Standul Expozițional de promovare a obiectivelor turistice din Târgoviște / Dâmbovița
Articolul precedent35 noi cazuri de coronavirus, 615 persoane în carantină, 434 în izolare la domiciliu și 244 în izolare instituționalizată
Articolul următorFelicia Filip și Gheorghe Zamfir au cântat azi pentru Târgoviște