Acasă Educație Burse de studiu 2020-2021 Grecia, Egipt, China

Burse de studiu 2020-2021 Grecia, Egipt, China

189
0

Conform unui comunicat postat recent pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Ministerul Educaţiei și Cercetării, prin Agenţia de Credite şi Burse de Studii, anunţă lansarea concursurilor naţionale pentru acordarea burselor de studii sau cercetare în străinătate, oferite de alte state în baza documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral, pentru anul universitar 2020/2021.

Aceste burse vor fi oferite pentru studii universitare de licenţă, de masterat  sau de doctorat, pentru stagii de cercetare sau specializare, care pot avea durata de 3 pînă la 10 luni, dar și pentru cursuri de vară.

Pentru a obține o bursă de studii în străinătate oferită de Ministerul Educaţiei și Cercetării, prin Agenția de Credite și Burse de Studii, persoanele interesate trebuie să participe la concursurile naţionale pentru acordarea burselor de studii în străinătate.

Toate informațiile necesare privind ofertele de burse de studii sau cercetare în străinătate oferite de alte state în baza documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral, pentru anul universitar 2020/2021, vor fi afișate pe site-ul www.roburse.ro, la secțiunea Burse/Acord bilateral. Veți găsi acolo atât condiții de eligibilitate, termenele limită de transmitere a dosarelor, cât și numărul și tipul burselor oferite și alte informații importante.

Printre statele pentru vor putea fi accesate burse pentru anul universitar 2020-2021 se numără Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Republica Cehă, dar și Grecia, Egipt sau Republica Populară Chineză.

Urăm succes tuturor celor care vor participa la concursurile pentru aceste burse și sperăm să ne facă mândri de ei, reprezentând cu cinste România, oriunde s-ar afla!

Articolul precedentÎți merge bine când faci bine!
Articolul următorDe Crăciun ești și mai bun?