Acasă Târgoviște - Dâmbovița Azi, primele trageri ale Loteriei Române! Premii mari în joc!

Azi, primele trageri ale Loteriei Române! Premii mari în joc!

250
0

Astăzi, 21 iunie 2020, vor avea loc primele trageri loto organizate de Loteria Română de la declanșarea epidemiei de coronavirus în România. Până luni, 15 iunie, Loteria Română avusese activitatea suspendată, ca urmare a restricțiilor impuse de măsurile de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus, dar, de la această dată, a redeschis, treptat agențiile, conformându-se prevederilor legale și luând măsuri de protecție, cum ar fi amplasarea de panouri de plexiglas transparent pentru  a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii, amplasarea de benzi avertizoare de menţinere a distanţei de siguranţă, asigurarea agențiilor cu dezinfectat pentru mâini pus la dispoziţia jucătorilor, dar şi dezinfectant pentru suprafeţele de joc. În același timp,  personalul poartă măşti de protecţie facială, mănuşi de unică folosinţă şi vizete transparente de protecţie. Zilnic se face dezinfectarea agenţiilor şi a suprafeţelor de contact.

Așadar, astăzi vor fi primele trageri și vă redăm integral mai jos comunicatul Loteriei Române de pe pagina oficială de internet www.loto.ro:

Premii mari în joc la primele trageri loto de după redeschiderea agențiilor

Report la Loto 6/49 la categoria I de peste 2,5 milioane lei

Report la Joker la categoria I de peste 7 milioane lei

TRAGERILE LOTO SE VOR DIFUZA, ÎN DIRECT, PE ROMÂNIA TV, ÎN CADRUL EMISIUNII “ROMÂNII AU NOROC”, ÎNCEPÂND CU ORA 18:15

”Duminică, 21 iunie, vor avea loc primele trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc de după redeschiderea agențiilor Loteriei Române. Reamintim faptul că ultimele trageri loto au avut loc în data de 19 martie, toate premiile care nu au fost câștigate la aceste trageri fiind reportate pentru tragerile care vor avea loc duminica aceasta.

La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,5 milioane lei (peste 520.000 de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,13 milioane lei (peste 440.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,46 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeași categorie, este în joc un report de peste 278.000 de lei (peste 57.600 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I se inregistreaza un report in valoare de peste 886.400 de lei (peste 183.300 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 114.000 lei (peste 23.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 48.300 de lei.”

Succes!

Articolul precedentLocuri distincte pentru elevii cu CES din școlile speciale și cele de masă
Articolul următorMâine începe Bacalaureatul, în aceleași condiții de siguranță ca și Evaluarea Națională!