Acasă Sebitorial Autocritică

Autocritică

44
0

Îmi fac de la început autocritica, pentru a preîntâmpina criticile ulterioare. Sebitoriale.ro face parte dintr-o afacere de presă independentă, S.C: Sebitorial Press SRL, neafiliată vreunui partid politic sau organizații de orice fel, care va oferi zilnic gratuit materiale jurnalistice de calitate unui public de calitate. Ca orice afacere, și aceasta trebuie să genereze profit pentru a se putea menține și dezvolta pe o piață foarte concurențială, dar nu este și nu va fi genul de presă bazată pe titluri irezistibile, dar mincinoase, care te fac să dai vreo trei clickuri până ajungi să afli… nimic. Ai întâlnit probabil deja o mulțime de așa zise ziare sau reviste online care te atrag cu titluri bombastice care te induc în eroare și, după mai multe clickuri cerșite parcă, îți livrează o știre fără importanță, sau chiar o non-știre sau un fake news de toată frumusețea. Scopul lor este doar de a genera un trafic suficient cât să le permită să atragă publicitate de la firme care nu dau importanță prea mare suportului media.

Senzaționalul nu poate fi găsit de-adevăratelea în fiecare zi, tocmai de aceea, o mare parte a presei online îl inventează, pur și simplu! Informații importante, însă, cu siguranță pot fi găsite și relatate zilnic de către jurnaliști responsabili și devotați adevărului și dreptății. Și tocmai asta vom face noi, cei de la www.sebitoriale.ro  vom găsi zilnic fapte, întâmplări, evenimente, opinii, atitudini interesante pentru noi toți, dar mai ales pentru tine, cititorul și prietenul nostru.

Public țintă segmentat nu știu cum, cuvinte cheie magice, titluri agățătoare dar înșelătoare, sau alte trucuri de mărit audiența pot fi practicate de oricine, dar noi nu o să recurgem la asemenea stratageme. Am structurat siteul simplu, ca pentru oamenii obișnuiți sau neobișnuiți, locuitori ai județului Dâmbovița, dar nu numai, vorbitori de limbă română, inteligenți, buni și preocupați să-și lărgească orizonturile actuale. Acesta e publicul nostru țintă și nu altul. Citind siteul www.sebitoriale.ro vei afla mereu câte ceva care să te intereseze și îți vei petrece într-un mod inteligent și plăcut timpul. Ambalajul poate că nu o să fie prea strălucitor, dar cine pune preț pe ambalaj? Siteul va fi însă optimizat pentru diversele tipuri de ecran pe care va fi citit, de la cel de laptop, la cel de smartphone sau tabletă.

Chiar și partea de publicitate o vom aborda altfel decât multe ziare online, printr-o selecție a firmelor cărora le vom oferi oportunitatea de a avea reclame în www.sebitoariale.ro. Câteva criterii vor fi obligatorii și ne vor ghida în permanență în această selecție, chiar și cu riscul de a refuza pe unii sau pe alții. Firmele care vor avea publicitate în ziarul nostru vor fi numai din cele serioase, care oferă produse sau servicii de calitate, la prețuri corecte și în condiții avantajoase pentru cititorii noștri. Încrederea pe care ne-o acordă nouă cititorii va putea fi transferată și firmelor care își vor face reclamă la noi, pentru că vom căuta mereu  avem publicitate de calitate la produse și servicii de calitate! De asemenea, lucrăm la un sistem de afișare a publicității cât mai prietenos cu cititorii, care să vă permită să descoperiți avantajele reclamelor într-un mod cât mai neinvaziv.

Partea de afacere, sustenabilitate și profit este, desigur, foarte importantă. Dar ținuta ziarului www.sebitoriale.ro este și mai importantă, la fel cum sunt deosebit de importante atitudinea, locul și rolul pe care dorim să le avem într-o societate dâmbovițeană și, de ce nu, românească, modernă și în plină dezvoltare. Promitem să vă oferim zilnic vouă, cititorilor noștri, articole de calitate, care să vă ajute cu informații utile, să vă însenineze zilele și să vă facă viața mai bună!

Cam asta este misiunea noastră și o vom îndeplini!

Un pic de umor, un pic de seriozitate, așa mergem mai departe, nu-i așa?

Cu bine și pe curând!