Acasă Poliția informează! Atenție, șoferi! Sezonul rece se apropie, țineți cont de recomandările polițiștilor!

Atenție, șoferi! Sezonul rece se apropie, țineți cont de recomandările polițiștilor!

121
0

Sezonul rece se apropie – Circulați cu atenție!

Pentru că se apropie sezonul rece și vremea a fost în ultimele zile schimbătoare, fiind emise chiar și avertizări meteo, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița recomandă tuturor participanților la trafic, atât șoferi, cât și pietoni:

”Circulați, atât în interiorul localității, cât și în afara acesteia, cu o viteză adaptată la condițiile meteo-rutiere, care vă permite oprirea în siguranță a autovehiculului.

Păstraţi-vă calmul, în condiţiile unui trafic aglomerat, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile.

Nu consumați alcool și nu conduceți dacă vă simțiți obosit!

Adoptați o manieră preventivă de condus și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

De asemenea, pietonii sunt sfătuiți să își ia toate măsurile de precauție pentru a fi siguri că sunt observați în timpul deplasărilor pe drumurile publice.

Totodată, le recomandăm să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de conducătorii auto!”

Articolul precedentReguli generale de comportament în caz de dezastre
Articolul următorSprijin financiar pentru fermierii și IMM-urile afectate de criza COVID 19 – 23 octombrie, termenul limită pentru depunerea cererilor!