Acasă Asociația Be You Asociația Be You, două noi oportunități Erasmus+ pentru tineri. „Espresso Yourself” și...

Asociația Be You, două noi oportunități Erasmus+ pentru tineri. „Espresso Yourself” și „Together We Thrive”!

8
0

O vară activă cu Asociația Be You

„Suntem încântați să vă prezentăm 2 oportunități Erasmus+!

Oportunitatea 1 – „Espresso Yourself”

„Espresso Yourself” este un proiect Erasmus+ ce se desfășoară la Târgoviște, între 28 iunie și 05 iulie 2024, unde vor participa 30 de tineri și 6 lideri de grup din Romania, Spania, Ungaria, Lituania, Bulgaria și Turcia. Scopul nostru este să îmbunătățim abilitățile de comunicare ale tinerilor, promovând în același timp valorile europene și competențe transversale esențiale. Dacă ai între 16 și 26 de ani și ești din Dâmbovița, nu rata șansa de a te înscrie!

Detalii complete despre proiect și formularul de aplicare: https://beyoueurope.eu/espresso-yourself/

Oportunitatea 2 – „Together We Thrive”

„Together We Thrive” este un proiect Erasmus+ ce se desfășoară în Kaunas, Lituania, între 7 și 16 iulie 2024, unde vor participa 36 de tineri și 6 lideri de grup din Romania, Lituania, Bulgaria, Turcia, Grecia și Slovacia. Scopul este de a arăta beneficiile și importanța voluntariatului, promovând participarea activă și incluziunea socială. Dacă ai între 18 și 24 de ani și ești din Dâmbovița, nu rata șansa de a te înscrie! Detalii complete despre proiect și formularul de aplicare: https://beyoueurope.eu/together-we-thrive/

Vino alături de noi în proiectele Erasmus+ pentru a-ți deschide noi orizonturi, pentru a învăța lucruri noi, dar nu în ultimul rând pentru a cunoaște oameni din diferite colțuri ale Europei.”

Asociația Be You

Articolul precedentObiectivele turistice din judeţul Dâmboviţa, promovate la Târgul European al Castelelor, ediția a IX-a
Articolul următorVând noroc, dar n-au avut… noroc! Inspecția Muncii a găsit nereguli la firme din domeniul „Activități de jocuri de noroc și pariuri”! S-a lăsat cu amenzi consistente!