Acasă Comunicat de presă Articole pirotehnice indisponibilizate de polițiști

Articole pirotehnice indisponibilizate de polițiști

81
0

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au surprins un tânăr de 21 de ani, din Glod, care deținea fără drept articole pirotehnice, acesta fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că articolele pirotehnice ar fi fost comercializate de către un alt tânăr de 20 de ani, din Glod.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și dispunerii măsurilor prevăzute de lege, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehniști.

De asemenea, polițiștii au efectuat un control la o societate comercială din comuna Moroeni, în urma verificărilor efectuate, constatând că erau deținute, în vederea comercializării, de către o femeie de 39 de ani, din Glod, 56 de articole pirotehnice din categoriile F3 și F4.

Bunurile descoperite au fost indisponibilizate, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehniști.

Articolul precedentInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiști
Articolul următorVrei să te angajezi? 698 de locuri de muncă sunt disponibile azi în baza de date a AJOFM Dâmbovița!