Acasă Comunicat de presă Activitate informativ-preventivă desfășurată în gara din municipiul Târgoviște

Activitate informativ-preventivă desfășurată în gara din municipiul Târgoviște

16
0

La data de 3 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Dâmbovița, împreună cu polițiștii de la structura de prevenire a criminalității și cei de la Biroul Siguranță Școlară, au organizat o activitate de informare a tinerilor pe care i-au întâlnit în gara din municipiul Târgoviște și în proximitatea acesteia.

În cadrul discuțiilor inițiate, polițiștii le-au prezentat acestora efectele nocive ale consumului de substanțe interzise, dar și consecințele care intervin din punct de vedere legal în cazul conducerii unor autovehicule sub influența substanțelor psihoactive ori în cazul traficului/consumului de droguri.

În plus, polițiștii au transmis recomandări pentru prevenirea actelor de violență sau a furturilor din buzunare sau genți.

La activitate, alături de polițiști, a participat și un reprezentant de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița.

Articolul precedentCum i-a scăpat Ion Ghica pe otomani de pirații din insula Samos și legătura succesului său răsunător cu județul Dâmbovița
Articolul următorLa Potlogi s-a deschis de astăzi un Centru de zi pentru persoane vârstnice!