Acasă ISU Basarab I Dâmbovița Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în...

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 28 septembrie – 04 octombrie 2020

120
0

În perioada 28 septembrie – 04 octombrie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 67 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 20 incendii de vegetație, 18acţiuni pentru asigurare zonă, 17 acţiuni pentru asistenţă persoane, 3 descarcerări de persoane din autovehicule şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (salvare animal și deblocare ușă). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 199 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 5 controale pe linia situațiilor de urgență (la stații de distribuție gaz petrolier lichefiat tip SKID și la o unitate de învățământ). S-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale principale constând în 8 avertismente și 2 amenzi în cuantum de 40000 lei. A fost aplicată o sancțiune complementară de retragere a autorizației de securitate la incendiu la o stație de distribuție gaz petrolier lichefiat tip SKID. A fost emis un aviz de amplasare în parcelă.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE ISU BASARAB I DÂMBOVIȚA

Articolul precedentȘoferi sub influența băuturilor alcoolice și chiar fără permis depistați în week-end de polițiștii dâmbovițeni
Articolul următor1591 de noi cazuri de coronavirus în țară, din numai 6.537 de teste efectuate!