Acasă Epidemie coronavirus 9076 de cazuri de Sars Cov 2 în Dâmbovița de la începutul...

9076 de cazuri de Sars Cov 2 în Dâmbovița de la începutul pandemiei, 144 de cazuri numai azi!

109
0

BULETIN DE PRESĂ 16.11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița,este următoarea:

•     Persoane testate, de la începutul pandemiei: 26.061

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 9.076 (144 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 6.908

•     Persoane decedate de la debutul pandemiei: 277

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 1.899

•     Persoane aflate în carantină instituționalizată: 3

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.515

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital):292

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă. Jandarmii dâmbovițeni au executat misiuni de patrulare și au aplicat 31 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3400 lei.

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 11 misiuni de către personalul ISU „Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 11 misiuni de decontaminare a tehnicii și 9 misiuni associate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 32 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 45 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentAcţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 09 – 15 noiembrie 2020
Articolul următorAu început săptămâna primind amendă pentru nerespectarea măsurilor de protecție! 284 de amenzi date ieri, suma totală – 24.000 lei!