Acasă Epidemie coronavirus 80 de noi cazuri în județ și, din păcate, încă 4 decese...

80 de noi cazuri în județ și, din păcate, încă 4 decese ale unor pacienți cu coronavirus

111
0

BULETIN DE PRESĂData de 10.11.2020

Situația de astăzi, din județul Dâmbovița, este următoarea:

•     Persoane testate, de la începutul pandemiei: 24.451

•     Persoane confirmate cu COVID-19: 8.016 (80 persoane astăzi)

•     Persoane vindecate, în total: 6.066

•   Persoane decedate de la debutul pandemiei: 257 (ultimele 4 decese: 1 femeie în vârstă de 70 de ani și 3 bărbați cu vârste cuprinse între 74 și 89 de ani)

•     Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 2.087

•     Persoane aflate în carantină instituționalizată: 4

•     Persoane aflate în izolare la domiciliu: 1.318

•     Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 288

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, desfășoară acțiuni atât pentru informarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor cât și pentru verificarea modului în care se respect măsurile impuse în contextul stării de alertă. 

Echipajele ISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița sunt solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precum și pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, în conformitate cu legislația în vigoare.

Au fost executate 9 misiuni de către personalul ISU „Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 9 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 18 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 12 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din judet și 79 de misiuni privind recoltarea/transportul de probe biologice.

Vă rugăm să respectați, în continuare, cu strictețe și responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Articolul precedentCu excepția pieței de corturi, la Pavcom se poate relua activitatea
Articolul următorSC COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA – anunțuri privind adoptarea planului fără evaluare de mediu