Acasă Educație 4 – 5 septembrie 2020 – a doua ediție a HE.RO Virtual...

4 – 5 septembrie 2020 – a doua ediție a HE.RO Virtual Exhibition

51
0

Astăzi începe a doua ediție a târgului educațional virtual HE.RO Virtual Exhibition, pentru cei interesați să studieze în țară pe site-ul www.vefromania.com. Pe 4 și 5 septembrie, cei interesați să studieze la universitate pot interacționa în mod direct și gratuit, din confortul casei, pe chat sau chiar prin apel video, cu peste 20 de universități de top publice și private din România. Mai mult decât atât, cei interesați vor găsi și programe de studiu internaționale ce pot fi accesate online, din România.

Părinții și elevii de liceu, dar și studenții, sunt invitați să intre pe platforma www.vefromania.com, pentru a afla direct de la sursă despre programele de studiu și procedurile de admitere,despre oportunitățile de dezvoltare personală și profesională, cum ar fi internship-uri, burse, finanțări, oportunități de angajare și voluntariat. În plus, este oferită în mod gratuit consiliere educațională și vocațională.

Platforma www.vefromania.com rămâne deschisă pentru încă 2 săptămâni, așa că nu pierdeți ocazia de a vizita acest târg educațional virtual, pentru a vă găsi oferta de studii pe care o căutați.

Sursa foto și info: https://www.facebook.com/HEROEduEvent.