Acasă Poliția informează! 201 amenzi date în Dâmbovița în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea...

201 amenzi date în Dâmbovița în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

51
0

Polițiștii dâmbovițeni au continuat să acționeze pentru a verifica modul în care se respectă prevederile legale impuse în contextul actual

Pe parcursul zilei de ieri, 16 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de celelalte instituții cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, au desfășurat activități în zonele unde se formează aglomerări de persoane, în centre comerciale, piețe, dar și în mijloacele de transport în comun, pentru a verifica modul în care se respectă restricțiile impuse și măsurile de protecție sanitară, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

 În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au legitimat 2860 de persoane și au controlat 182 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, a fost verificat și modul în care se respectă măsurile de protecție în mijloacele de transport public în comun, polițiștii controlând 92 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, în valoare 5000 de lei.

Vă recomandăm să manifestați un comportament responsabil, respectați măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19!

De asemenea, vă reamintim de TEL VERDE – 0800800165, număr la care puteți sesiza nereguli privind nerespectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.