Acasă Comunicat de presă 20 de asociații și fundații dâmbovițene au primit finanțare de la Consiliul...

20 de asociații și fundații dâmbovițene au primit finanțare de la Consiliul Județean Dâmbovița

53
0

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat ieri, 21 aprilie 2023, contractele pentru proiecte ale unor asociații și fundații dâmbovițene, a căror implementare va fi finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița:

„Consiliul Județean Dâmbovița este, în continuare, partenerul celor care se implică activ în viața județului nostru. Și anul acesta, finanțăm 20 de asociații și fundații dâmbovițene, proiectele acestora având ca scop păstrarea și promovarea tradițiilor dâmbovițene, protejarea mediului, desfășurarea a diferite activități sportive, organizarea unei tabere de robotică sau a unei olimpiade naționale.

Astfel, în prima sesiune de alocare de fonduri publice nerambursabile din bugetul județului Dâmbovița pentru activități nonprofit, alocăm: 240.000 de lei pentru 8 proiecte care se încadrează la capitolul sport; 110.000 lei pentru susținerea financiară a 7 inițiative în domeniul educației civice și sociale; 72.000 de lei vor merge pentru susținerea unor activități pentru tineret; 10.000 de lei pentru promovarea turismului și protecția mediului. Așadar, în această primă sesiune, alocăm în total 431.000 de lei pentru 20 de proiecte. Îi felicităm pe toți beneficiarii și le mulțumim pentru tot ceea ce fac în domeniile lor de activitate!”

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Articolul precedentInvestiții importante în domeniul infrastructurii rutiere intră în linie dreaptă!
Articolul următorInvitație la… „Valsurile Primăverii”, pentru luni, 24 aprilie, la Muzeul de istorie din Târgoviște!