Acasă Poliția informează! 175 de amenzi date în weekend de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de...

175 de amenzi date în weekend de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

57
0

Polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile de verificare a modului în care se respectă măsurile impuse pentru limitarea infectării cu COVID-19

Acțiunile organizate, sub autoritatea Instituției Prefectului și în colaborare cu celelalte structuri teritoriale, au continuat, scopul acestora fiind siguranța cetățenilor și conștientizarea de către aceștia a necesității respectării normelor impuse în contextul epidemiologic actual.

Pe parcursul acestui weekend, peste 300 de forțe de ordine au fost angrenate, zilnic, în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Polițiștii au efectuat controale la peste 200 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, la 592 de obiective/locații și 199 de autovehicule destinate transportului public de persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii  au aplicat 175 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor, descurajarea faptelor antisociale și reducerea riscului rutier, fiind prezenți pe principalele drumuri publice.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt angrenați în cadrul unor noi acțiuni organizate pentru siguranța și sănătatea cetățenilor.