Acasă Afaceri 156 de locuri de muncă disponibile în Dâmbovița

156 de locuri de muncă disponibile în Dâmbovița

100
0
AJOFM Dâmbovița

Cauți să te angajezi? Ai calificare de lăcătuș mecanic, electrician întreținere și reparații, confecționer articole textile sau bucătar? Ești șofer, zidar, brutar sau muncitor necalificat în industria confecțiilor textile bucătar? Dar spălător vehicule, agent securitate sau operator chimist? Sau fochist, încărcător descărcător, ambalator manual? Lucrător comercial sau vânzător? Biolog medical, consultant în management sau inginer silvic? Dacă răspunsul tău la măcar una dintre variante este Da!, atunci ai șanse să-ți găsești de muncă, pentru că din aceste categorii profesionale Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Dâmbovița are astăzi în baza de date în total 156 de locuri de muncă vacante în județ.

Dintre acestea, 3 se adresează persoanelor cu studii superioare, 122 persoanelor calificate în diverse meserii, iar 31 de posturi sunt pentru muncitorii necalificaţi.

Mai multe detalii poți obține accesând siteul www.anofm.ro – ajofm dambovita, secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante, sau la-sediul AJOFM Dâmbovița din Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A precum și la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu. Informează-te, oricum tel. 0245/615932 despre programul cu publicul al AJOFM Dâmbovița din această perioadă în care este decretată starea de urgență pe întreg teritoriul țării.

Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here