Acasă Afaceri ”Ziua Întreprinzătorilor” – a 27-a ediție – online, pe Facebook!

”Ziua Întreprinzătorilor” – a 27-a ediție – online, pe Facebook!

197
0

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează și în acest an, dar online, ”Ziua Întreprinzătorilor” ajunsă la a 27-a ediție.

Conform anunțului publicat de pagina de Facebook a Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România:

”Am ajuns la cea de-a 27-a ediție a evenimentului „Ziua Întreprinzătorilor”, eveniment care, an de an, recunoaște meritele antreprenorilor români și promovează eforturile pe care aceștia le depun pentru comunitate.

Anul acesta, o întâlnire față în față cu aceștia nu mai este posibilă însă, spațiul virtual ne va permite să îi sărbătorim cum se cuvine.

Sub tema “Măsurile pentru relansarea economică a României”, joi,11.06.2020, începând cu ora 10:00, vom dezbate alături de:

Florin Jianu, președinte CNIPMMR,

Cosmin Marinescu, Consilier Prezidențial, care va prezenta mesajul E.S. Klaus Iohannis, Președintele României,

Ludovic Orban, Prim-Ministru al României,

Francois Coste, CEO Groupama,

subiecte precum: oportunitățile de finanțare din următoarea perioadă, capitalul de lucru și granturi, cum putem ajuta și alte zone precum educație, sănătate sau muncă prin acordarea de finanțare, tipuri de finanțări pentru antreprenori, stadiul programelor de finanțare existente/viitoare, IMM Invest, șomajul tehnic, flexibilizarea forței de muncă etc.

De asemenea, evenimentul va avea și o componentă de educație și prevenție antreprenorială, cu prezentarea lecțiilor învățate din timpul pandemiei și prin abordarea unor teme care vor ajuta participanții să preîntâmpine viitoarele posibile situații dificile din cadrul companiei lor prin prezentarea unor măsuri de depașire a crizei și de relansare economică.

Evenimentul poate fi urmărit LIVE pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/CNIPMMR.

Vă recomandăm să vă preînregistrați folosind link-ul următor: https://forms.gle/vuH92PZR9SDrfvau7.

Event powered by: Groupama Asigurări S.A., BCR și CEC Bank.”

Articolul precedentNu a respectat izolarea la domiciliu – Amendă 2000 de lei!
Articolul următorEvaluare Națională – Bacalaureat – Calendarul sesiunilor speciale