Acasă Comunicat de presă ”Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor” a fost marcată de polițiștii...

”Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor” a fost marcată de polițiștii de la structura de prevenire printr-o activitate dedicată pensionarilor

41
0

În cursul zilei de astăzi, 24 noiembrie, polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o întâlnire interactivă la ”Clubului Pensionarilor nr.1” din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgoviște, pentru a marca ”Ziua Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor”, ce urmează a fi sărbătorită pe data de 25 noiembrie a.c..

La activitate au participat reprezentanți din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Direcției de Asistență Socială, Serviciul Județean Anticorupție Dâmboviţa și un judecător.

Astfel, în cadrul întâlnirii, participanții au fost informați cu privire la legislația în vigoare, și anume despre procedurile legate de ordinul de protecție provizoriu, ordinul de protecție, inclusiv aplicația Bright Sky RO care este un instrument util pentru prevenirea violenței domestice.

Articolul precedentInspectorii DGAF au identificat un prejudiciu în valoare totală de 7,8 milioane de lei
Articolul următorRezultatele acțiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică