Acasă Comunicat de presă Zi sau noapte, ei vin să ne salveze! ISU “Basarab I” Dâmboviţa...

Zi sau noapte, ei vin să ne salveze! ISU “Basarab I” Dâmboviţa își prezintă raportul săptămânal!

36
0

În perioada 04 decembrie – 11 decembrie 2023, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 1️⃣7️⃣9️⃣ evenimente:
✅ 9 incendii (locuinţe, anexe gospodăreşti, vegetație uscată etc.);
✅ 14 acțiuni la accidente rutiere;
✅ 23 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (acțiuni pentru asistența persoanelor aflate în dificultate , deblocări de ușă, salvări animale, asigurare zonă etc.);
🚑 133 cazuri medicale.
Pentru gestionarea tuturor solicitărilor primite, în toată această perioadă, peste 130 de pompieri au fost la datorie, zilnic, pregătiți să acționeze pentru protecția și siguranța persoanelor prin asigurarea intervenției operative.
Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Articolul precedentFuncționarii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dâmbovița s-au alăturat protestelor spontane ale colegilor lor din țară!
Articolul următorAcțiune de protest spontan privind salarizarea discriminatorie a salariaților Direcției Județene de Statistică Dâmbovița