Acasă Comunicat de presă Viitorii agenți de poliție de la Şcoala „ Vasile Lascăr” Câmpina, în...

Viitorii agenți de poliție de la Şcoala „ Vasile Lascăr” Câmpina, în practică la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa

60
0

Astăzi, 27 februarie, este prima zi de practică pe anul 2023 pentru 53 de elevi din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Viitorii polițiști au fost primiți de către conducerea Inspectoratului, fiind instruiți cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.
Ulterior, fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă.

Astfel, pe parcursul stagiului, elevii vor avea posibilitatea de a îmbina cunoștințele teoretice, dobândite în timpul orelor de curs, cu aspectele practice.

Stagiul de practică se va desfășura la nivelul structurilor de ordine publică din mediul urban și rural, respectiv la polițiile municipale și orășenești, precum și la secțiile și posturile de poliție din județ, în funcție de opțiunea lor raportată la localitatea de domiciliu.

Articolul precedent10 elevi ai şcolilor militare, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa
Articolul următorMesajul prefectului județului Dîmbovița, Claudia Gilia, cu ocazia Zilei Protecției Civile