Acasă Educație Universitatea „Valahia” din Târgoviște trece de mâine la cursuri exclusiv online

Universitatea „Valahia” din Târgoviște trece de mâine la cursuri exclusiv online

29
0

Conform unui anunț postat pe site-ul oficial, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște va trece, începând de mâine la cursuri exclusiv online. Redăm mai jos anunțul oficial de trecere în online, cu speranța că cifrele epidemiei de Covid-19 vor scădea în curând și că studenții vor putea reveni cât mai repede în sălile de curs:

ANUNȚ PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR DIDACTICE

Întrucât rata incidenței cumulată a cazurilor COVID 19 pe ultimele 14 zile, comunicată de către DSP, vineri 15.10.2021 are valoarea de 6,89/1000 pentru Municipiul Târgoviște și 11,14/1000 pentru Municipiul Alexandria, în conformitate cu „Ghidul privind măsurile organizatorice și de funcționare a Universității Valahia din Târgoviște (UVT), în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2”, aprobat prin HS nr. 34 E/30.09.2021, începând de luni, 18 octombrie 2021, activitatea didactică în cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște, de la programele de studii cu frecvență/învățământ la distanță (ID), se va desfășura în regim online, conform orarului specific.

Scenariul de derulare a activităților didactice se va actualiza săptămânal, cu referință la fiecare zi de vineri, în funcție de evoluția epidemiologică”.