Acasă Educație Universitatea „Valahia” din Târgoviște a marcat 20 de ani de la prima...

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a marcat 20 de ani de la prima apariție a prestigioasei reviste „VALAHIA LAW STUDY”

54
0

Vineri, 29 martie 2024, în Amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară din Campusul universitar al Universității „Valahia” din Târgoviște, a avut loc simpozionul cu titlul „20 DE ANI DE LA APARIȚIA PRIMULUI NUMĂR AL REVISTEI „VALAHIA LAW STUDY”.

Evenimentul a fost organizat de Facultatea de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște în parteneriat cu Asociația pentru Studiul Relațiilor Profesionale de Muncă.

În deschiderea evenimentului au luat cuvântul: Președintele Senatului universitar, conf. univ. dr. Claudia GILIA, Decanul Facultății de Drept și Științe Administrative, conf. univ. dr. Constanța MĂTUȘESCU, prof. univ. dr Dan ȚOP, prof. univ. dr. Ovidiu PETRESCU și prof. univ. dr. Irina MOROIANU ZLĂTESCU.

Cu această ocazie a avut loc și lansarea cărților „Inteligența artificială azi. O perspectivă a dreptului, a drepturilor omului, a eticii și numai”, ediția a II, revăzută și adăugită, scrisă de autorii Ovidiu PREDESCU și Ovidiu-Roland PREDESCU, apărută la Editura Universul Juridic, 2024, și „The Impact of Artificial Intelligence of Human Rights (Impactul inteligenței artificiale asupra drepturilor omului”), coord. prof. univ. dr. IRINA MOROIANU ZLĂTESCU, apărută la Editura Universitară și Editura Universul Academic, 2023.

BIROUL IMAGINE ȘI COMUNICARE

Articolul precedentA fost semnat cel mai mare contract de finanțare prin Programul Regional din istoria ADR Sud-Muntenia și primul din regiune pe Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027!
Articolul următorAtenție, drum în lucru! Programul lucrărilor de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, în perioada 1 – 7 aprilie 2024