Acasă Admitere 2021 Toți elevii dâmbovițeni cu opțiuni completate (2080) au fost repartizați în învățământul...

Toți elevii dâmbovițeni cu opțiuni completate (2080) au fost repartizați în învățământul liceal de stat

88
0

Ministerul Educaţiei a publicat sâmbătă, 24 iulie, ora 10:00, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a (pentru anul școlar 2021 – 2022).

În județul Dâmbovița au fost repartizați 2080 de elevi în învățământul liceal de stat (100% din totalul elevilor cu opțiuni completate).

În etape anterioare au fost admiși:

  • 284 de elevi la specializări vocaţionale;
  • 35 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor de etnie romă;
  • 14 elevi pe locuri speciale, rezervate candidaților cu CES.

Alți 406 elevi s-au înscris pe locurile alocate rutelor de școlarizare în învățământul profesional.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 25-28 iulie, candidații vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

A  doua etapă de repartizare computerizată se va desfășura în perioada 29 iulie – 5 august, pentru candidații care nu au participat în prima etapă de admitere. Completarea opțiunilor în fișe se realizează la unitatea de învățământ sau prin formular transmis electronic. Pentru această etapă sunt disponibile 354 locuri.

Repartizarea computerizată a acestor elevi va avea loc în data de 6 august, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în a doua etapă a admiterii în învățământul liceal de stat se va face conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere.

În intervalul 9 – 11 august, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după cele două etape de repartizare computerizată.

Inspector școlar general,

Prof. HOMEGHIU Cătălina

Articolul precedentDupă 25.738 de teste efectuate, în România sunt 126 noi cazuri de Covid-19 și 18 reconfirmări
Articolul următor109 noi cazuri de Covid-19 au fost raportate în România în ultimele 24 de ore