Acasă Jandarmeria Dâmbovița Târgoviște – Arme neletale, de tip airsoft, descoperite de jandarmi asupra a...

Târgoviște – Arme neletale, de tip airsoft, descoperite de jandarmi asupra a doi tineri!

105
0

Un echipaj de jandarmerie, care acționa pentru prevenirea faptelor antisociale a depistat duminică-noapte, într-o stație de autobuz aflată pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște, 3 persoane care manifestau un comportament suspect.

Jandarmii au procedat la legitimarea acestora, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra a doi dintre cei identificați au descoperit două pistoale neletale.

Tinerii, cu vârsta între 20 și 25 de ani au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.200 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 295 din 2004 privind regimul armelor și al munițiilor, pentru nerespectarea condițiilor privind portul în locuri publice a armelor neletale destinate agrementului, de tip airsoft.

Totodată, armele au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal și s-au aplicat și două sancțiuni complementare prin care s-a dispus suspendarea dreptului de deținere, respectiv de port și folosire a armelor pentru o perioadă de 6 luni.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Articolul precedentAccident cu o victimă pe autostrada A1
Articolul următor47 de noi cazuri de coronavirus raportate în Dâmbovița în a doua zi de după alegeri