Acasă Centrul Județean de Cultură Dâmbovița Spectacol folcoric extraordinar susținut de Orchestra Populară „Chindia” la Pietroșița, pe 7...

Spectacol folcoric extraordinar susținut de Orchestra Populară „Chindia” la Pietroșița, pe 7 mai!

17
0

Pe data de 7 mai 2024, locuitorii comunei dâmbovițene Pietroșita îmbracă straie de sărbătoare și vor petrece alături de autoritățile locale momente deosebite, dedicate cuplurilor care aniversează 25 și 50 de ani de la căsătorie.

Un spectacol folcloric extraordinar, pregătit special pentru sărbătoriți, va fi susținut de Orchestra Populară „Chindia”, a Centrului Județean de Cultură, dirijor Ionuț Dumitrescu.

Ionuț și Doinița Dolănescu, solistele Simona Dinescu, Loredana Dobrescu Kiraly și Ileana Pavelescu vor crea o atmosferă plină de energie, începând cu ora 18:00, la Căminul Cultural Pietroșița.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Pietroșița.

Accesul este liber.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Articolul precedentPolițiștii dâmbovițeni sunt la datorie pentru ca Ziua Internațională a Muncii și Sărbătorile Pascale să fie celebrate în siguranță
Articolul următorDe mâine, 1 mai, Peştera Ialomiţei trece la programul de vară